Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafınca "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" düzenlenecektir

Değerli ALKÜ bireylerimiz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen; hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileriyle onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirmeyi hedefleyen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" 16-17 Nisan tarihleri arasında Antalya ANFAŞ Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir. Katılım için gerekli hususlar 14.04.2022 tarihli Perşembe günü, saat: 13.00'da İİSBF Konferans salonunda öğrencilerimizle paylaşılacaktır.

• ALKÜ Kariyer Merkezi
  • 11 Nisan, 2022