Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) 22

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ‘’ Yetenek Her Yerde’’ temasıyla üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen, Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında, bu sene düzenleyeceğimiz Güney Kariyer Fuarı 2022’de çok sayıda firma, kurum, kuruluş ve öğrenciyi bir araya getirmeyi hedeflemekteyiz.

Temel hedefi, üniversite adına bakılmaksızın tüm gençlere birer yetenek olduklarının hissettirilmesi olan Bölgesel kariyer fuarları ilk yılında, farklı bölgelerdeki 8 ilde, 87 üniversitemizin işbirliği ile düzenlenmiş olup 70.000’den fazla genç yeteneğimizi 351’i kamu kurumu olmak üzere 1.315 işveren ile buluşturmuştur.

Öğrencilerin kendilerini yakından tanımaları ve kendi ilgi alanları, becerileri, tercihleri, özellikleri, güçlü yanları ve yaşam amacına en uygun kariyer yolunu belirleyip bu yolda ilerleyebilmeleri önem arz etmektedir.

Bölgesel Kariyer fuarlarının amacı, bilimsel bir tabanda öğrencilerin kendi özelliklerinin farkına varması, kariyerlerine dışarıdan bakma şansı yakalayabilmesi, yeni bir gelecek yaratması için fark yaratan kariyer projeleri üretmektir.

Öğrencilerin iş dünyası ve akademik alandaki rol modeli siz profesyoneller, danışmanlar ve kariyer uzmanları ile etkileşimlerini sağlamak, iş dünyasını tanımak, firmanızın staj ve iş olanaklarını onlara sunabilmek ve sizlerin tecrübelerinizi paylaşmanız onlar için çok faydalı olacaktır.

18 – 19 Mart 2022 tarihlerinde, Isparta, Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Karaman ve Konya illerinden 16 paydaş üniversite ve 50.000 öğrenci katılımı, çeşitli workshop etkinlikleri ile Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde; Doğu Yerleşkesi Atatürk Spor Salonu’nda düzenleyeceğimiz “Güney Kariyer Fuarı” nda sizi aramızda görmek bizleri ve öğrencilerimizi mutlu edecektir.

Detaylı bilgi almanız için lütfen tıklayınız.

• ALKÜ Kariyer Merkezi
  • 08 Şubat, 2022