Turizmde Kariyer Zirvesi ve 6. İstihdam Fuarı

Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezi (TURAM), Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanlığı, ALKÜ Kariyer Merkezi tarafından 9-10 Mart 2022 tarihlerinde "Turizmde Kariyer Zirvesi ve 6. İstihdam Fuarı" gerçekleştirilecektir. Turizmde Kariyer Zirvesi'ne bölgede faaliyetlerini sürdüren bir çok seyahat acentası ve tur operatörü, konaklama, ulaştırma ve yiyecek içecek işletmesinin yanı sıra farklı sektörlerden işletmeler de katılım sağlayacaktır. Bu sayede öğrencilerimiz belirtilen tarihlerde özgeçmişleriyle birlikte etkinliğe katılarak farklı iş imkanlarına erişebilecektir. Özgeçmiş hakkında destek almak isteyen öğrencilerimiz için tıklayınız.

Ayrıca etkinlikte öğrencilerle buluşmak için stant açmak isteyen işletmeler 1 Mart 2022 tarihine kadar linke tıklayarak kayıt yaptırabilecektir. Tıklayınız.

• ALKÜ Kariyer Merkezi
  • 14 Şubat, 2022